Acties

Altijd gezelligheid voor een bescheiden prijs! Ons restaurant biedt vele opties voor voordelige uitjes en hoge kortingen, we werken hiervoor samen met diverse actiepartners. Acties zijn niet altijd beschikbaar en kennen eigen actievoorwaarden. Lees hier daarom alles wat u wilt en moet weten voor het gebruik maken van een actie.

Algemene actievoorwaarden

- Reserveren met een actie is verplicht! Meldt bij uw reservering altijd met welke waardebon of cadeaukaart u komt. 

-  Wij nemen geen acties aan op feest- of naamdagen. Hieronder vallen Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Goede vrijdag, Moeder- en Vaderdag. -  Het inleveren van acties is op basis van beschikbaarheid, er bestaat daarom de mogelijkheid dat uw reservering met actie afgewezen wordt. 

- Er kan per tafelreservering slechts 1 actie toegepast worden. Het 'stapelen' van meerdere acties is niet mogelijk. -  Bij het inleveren van uw actie gaan wij ervan uit dat u bekend met met de externe actievoorwaarden van de desbetreffende partner. 

*Onder acties verstaan wij: waardebonnen of cadeaukaarten met geldwaarde óf verstrekking. Onze eigen cadeaukaarten of kortingsbonnen vallen hier ook onder. 

Excuses voor het ongemak

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het werken aan deze actiepagina. Heeft u een vraag over een bepaalde actie/bon of de bijbehorende voorwaarden zoals bij Gift for You/Wonderbox/Momento/Bongo/Cadeaukaarten/Supermarktacties bel ons dan even op 030-6880195. 
r