Hoge stapel naturel pannenkoeken

Kleine groepen

Ook voor kleine groepen tot en met 14 personen hebben wij leuke arrangementen beschikbaar! Probeer bijvoorbeeld eens een keer ons onbeperkt pannenkoeken concept, of neem een kijkje bij onze zogenaamde Midgetgolf Deals!

Onbeperkt pannenkoeken eten 

Zin in een lekkere pannenkoek, maar kan je niet kiezen welke? Geen probleem! Met ons onbeperkt pannenkoeken arrangement kun je er zoveel kiezen als je wilt!


Voor €16,95 per persoon kan er per ronde één pannenkoek met één ingrediënt worden besteld.


Telefonisch reserveren voor dit arrangement is verplicht!* Geef bij de reservering duidelijk aan dat je gebruik wilt maken van het onbeperkt pannenkoeken arrangement. 


*Er kan geen gebruik worden gemaakt van dit arrangement op feestdagen óf in combinatie met andere acties. Onze keuken heeft een beperkte capaciteit tussen 17:00 en 19:00 uur in verband met andere reserveringen. Een reservering voor onbeperkt pannenkoeken eten is daarom altijd op voorbehoud en kan afgewezen worden. 

Keuze uit onderstaande ingrediënten
Kaas
Spek, Ham 
Champignons, Paprika, Ui, Tomaat
Appel, Rozijnen, Banaan, Ananas
Midgetgolf sticks en balletje

Midgetgolf Deals

Komen jullie met een klein gezelschap, maar willen jullie toch een leuk arrangement? Dat kan! Met onze nieuwe Midgetgolf Deals is er voor ieder wat wils! Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van midgetgolf met een drankje, pannenkoek óf een lekker ijsje.


Reserveer en betaal de scherp gesprijsde Deals nu makkelijk en snel online.

Komen jullie met meer dan 14 personen? Bekijk dan onze uitgebreide arrangementen voor grote groepen!

r