Sfeerimpressie midgetgolfbaan pannenkoeken midgetgolf de Roozeboom.

Minigolf & Crazygolf

Plezier voor jong en oud!

Meisje op de minigolfbaan tijdens een mooie dag

Minigolf

De Minigolf is onze originele midgetgolfbaan op kunstgras.  Met vlakke banen en strakke lijnen is deze baan op kunstgras perfect voor kids, maar ook voor de professionals! Met een beetje focus en behendigheid heb je bij deze baan zo een hole-in-one! De 18 banen zorgen voor gemiddeld anderhalf uur golfplezier!  €6,00 per deelnemer. 


Reserveren voor de Minigolf is niet mogelijk. Koop online je ticket met korting of kom gezellig langs! Op de Minigolf is vrijwel altijd plek!

Koop hier direct je tickets!
Blij midgetgolfspelers, moeder met kinderen, op de crazygolfbaan met de megalooping

Crazygolf

CrazyGolf is onze 18 holes midgetgolfbaan op kunstgras. Met allerlei hobbels, bobbels en bochten is deze baan helemaal crazy! Ruim anderhalf uur speelplezier gegarandeerd met spectaculaire hindernissen, zoals  een mega looping, een racecircuit en een skibaan! €9,50 per deelnemer.


Reserveren voor de Crazygolf is niet mogelijk. Koop online je ticket met korting of kom gezellig langs! Op de Crazygolf is vrijwel altijd plek!

Koop hier direct je tickets!

Nieuw! Midgetgolf deals

Midgetgolf in combinatie met een drankje, pannenkoek of lekker ijsje? Maak je dag compleet en kies voor één van onze scherp geprijsde midgetgolf deals! Nu online te reserveren en betalen.
Spelregels online midgetgolftickets kopen
  • Een tafelreservering is niet inbegrepen bij uw gekochte midgetgolftickets. Een tafel op ons terras of in ons restaurant is daarom niet gegarandeerd. Tenzij u kiest voor de upgrade naar het borrelplateau, dan zal er een tafeltje voor u vrijgehouden worden.
  • De upgrade naar een flesje frisdrank of een ijsje is niet bedoeld om te nuttigen op ons terras of in ons restaurant. U krijgt het flesje frisdrank of ijsje bij aankomst direct mee op de midgetgolfbaan.
  • Gekochte midgetgolftickets en/of upgrades zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • De door u gekozen datum is leidend. Omzetten naar een andere datum is niet mogelijk.
  • Het verzetten van uw ticket is enkel mogelijk als u ons hiervoor tot 24 uur van te voren via de mail (deroozeboom@gmail.com) op de hoogte stelt. Binnen 24 uur is het niet mogelijk uw ticket te verzetten. Annuleren is geen mogelijkheid.
r